Bemutatkozás

Cégünk Dunaújváros központi részén található, közvetlenül a Shell-benzinkút és Mc’Donalds étterem szomszédságában. A Duna Motor Kft 1998 – 2013 között, mint Mazda hivatalos gépkocsi kereskedő és hivatalos Mazda gyári szervizként működött. A 2013. évtől mint hivatalos Mazda szervizeként és Ford Partner szervizként dolgozunk. Azonban a szerviz részleg mint Fiat szerviz, már jóval korábban, 1990-ben megkezdte működését.

Cégük személyi állománya jól összeszokott csapatként dolgozik már hosszú évek óta, magas színvonalú szaktudást és szolgáltatást nyújtva. Egyik fő alaptevékenységünk, mint már említett szerviz szolgáltatást, különösen fontos kiemelni, hisz bármilyen évjáratú és bármilyen műszaki problémával jelentkező személy- és tehergépjármű javítását vállaljuk. Erre a célra, rendelkezésünkre áll négy állásos szerelőműhely, ahol minden területre, külön szakképzett munkatársaink végzik el tevékenységüket a jelenlegi legmodernebb berendezésekkel és műszerekkel, a gyári normatíva és technológia alkalmazásával és érvényesítésével. Szerelőink képzettek a Mazda gyári tanfolyamokat rendszeresen elvégzik. A korszerű felszereltséget állandó beruházásokkal és folyamatos karbantartással érjük el.

Cégünk nem csupán rendkívüli minőséget nyújt Önnek, hanem szerződéses viszonyban áll a világviszonylatokban is elismert Generali-Providencia Zrt és Allianz Hungária Zrt biztosítótársággal. Egyetlen célunk, hogy Ön minden igényét tökéletesen kiszolgáljuk és elérjük elégedettségét.